Krottegemnaren welkom op de wijkdialoog

21 september 2021

In het weekend van 25 en 26 september zijn alle Krottegemnaren welkom op de wijkdialoog.

Zaterdag 25 september

In de voormiddag gaan inwoners van Krottegem in kleine groepjes te voet op pad door de wijk. Wat zijn jouw verborgen plekjes en verhalen? Deel ze met je buren en ervaar jouw buurt op een originele manier!

’s Namiddags wordt er nagedacht over de toekomst. Hoe zou de wijk er in 2040 kunnen uitzien? In verschillende werksessies word je uitgedaagd om mee na te denken over thema’s in jouw buurt. Vanaf 16u. is iedereen welkom voor een buurtapero en om een kijkje te nemen in het infopunt in de bibliotheek. Je komt er meer te weten over enkele projecten in Krottegem.

Zondag 26 september

Op zondagmorgen is er een gezellig ontbijt voor alle verenigingen en inwoners die mee willen nadenken over ontmoeting in de wijk. Ben je zelf lid van een vereniging in Krottegem of heb je creatieve ideeën om iets te organiseren dat bewoners uit de wijk met elkaar verbindt? Schrijf je in en kom mee nadenken over bruisende activiteiten. Je leert er meteen ook andere verenigingen kennen.

Met de input die we dat weekend verzamelen schrijven we samen aan het toekomstverhaal van Krottegem!

De tweedaagse wijkdialoog op 25 en 26 september gaat door in de voormalige bibliotheek De Vriendschap op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. Inschrijven is aangeraden.

Bekijk het volledige programma op  buurten.roeselare.be

  • Krottegem
Toon vergrote weergave in een popup (Krottegem)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?