Stad Roeselare is op zoek naar uitbaters voor 2 pop-up zomerbars

3 mei 2022

Stad Roeselare heeft voor zomer 2022 heel wat in petto! De toeristische programmatie legt focus op culinaire beleving. Voor de exploitatie van een urban zomerbar aan de Kop van de vaart zoeken we een creatieve en dynamische horeca-uitbater. Daarnaast loopt ook de zoektocht voor de uitbating van een zomerbar met bootjesverhuur in het stadspark.

Urban pop-up zomerbar Kop van de Vaart

Van 1 juli tot en met 28 augustus biedt Stad Roeselare de mogelijkheid om een urban zomerbar ‘Kop van de vaart’ uit te baten aan de Trakelweg, meer bepaald in het doodlopend stuk tussen de parking onder de spoorweg en het rondpunt.

De zomerbar ‘Kop van de vaart’ wordt een gezellige openlucht ontmoetingsplaats

  • in een stedelijke, urban stijl
  • voor jong en oud
  • vlakbij het pop-up verwarmd containerzwembad
     

Stad Roeselare voorziet de basisinfrastructuur: een bar unit (excl. technische installaties), een terras, een containerzwembad, een fietsenstalling, een sanitaire unit, logistieke ondersteuning (water, elektriciteit en organisatorische opvolging), … Bekijk het bestek voor alle info.

Stel je kandidaat en dien je voorstel in uiterlijk op vrijdag 20 mei om 12 u. via beleidsontwikkelingmens [at] roeselare.be of bezorg het t.a.v. dienst Beleidsontwikkeling Mens, De Munt 26, 8800 Roeselare

Pop-up zomerbar in het stadspark

De Stad is ook op zoek naar een uitbater voor een zomerbar in het stadspark aan de Grote Bassin (stuk tussen Weststraat en Diksmuidsesteenweg). De concessie loopt van 13 juni tot en met 22 september. Omdat de eerder opengestelde concessie nog geen match opleverde, werd de concessie onder aangepast bestek opnieuw opengesteld. 

Stel je kandidaat en dien je voorstel in uiterlijk op vrijdag 20 mei om 12 u. via beleidsontwikkelingmens [at] roeselare.be of bezorg het t.a.v. dienst Beleidsontwikkeling Mens, De Munt 26, 8800 Roeselare

  • Bootjes stadspark Roeselare
Toon vergrote weergave in een popup (Bootjes stadspark Roeselare)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?