Steunpunt vakantieparticipatie

Wat? 

Steunpunt Vakantieparticipatie biedt vakanties aan in Vlaanderen, Brussel en de Oostkantons: wandelen in de Vlaamse Ardennen of Limburg, op citytrip of gewoon uitwaaien aan zee. Er zijn verblijven in elke provincie. Daarnaast zijn er de daguitstappen: een dagje naar een pretpark of de zoo, een boottochtje of cultuur opsnuiven in een interessant museum!

Als je aangesloten bent bij een organisatie die lid is van het Steunpunt Vakantieparticipatie (CAW, OCMW, Rap op Stap-kantoor, …) kan je via hen een aanvraag doen. Zij kunnen je aanvraag rechtstreeks online indienen en opvolgen via onze website. Een aanvraag doen via een sociale organisatie verkiest onze voorkeur, omdat we je dan sneller en efficiënter kunnen verder helpen.

Meer info voor sociale organisaties en het aanbod vind je hier terug.

Als je toch niet aangesloten bent bij een organisatie, doe je je aanvraag rechtstreeks bij Steunpunt Vakantieparticipatie. Wij hebben dan een inkomensbewijs nodig. Je bezorgt ons het ingevulde aanvraagformulier via e-mail (vakantieparticipatie [at] toerismevlaanderen.be), fax (02 504 04 05) of post (Grasmarkt 61, 1000 Brussel). Als je een vakantie wil reserveren, geef je best meerdere verblijven op. Wij contacteren je wanneer we je aanvraag in behandeling hebben. Zet dus zeker je telefoonnummer op de aanvraag!

logo steunpunt vakantieparticipatie

 

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?