Beleef dit voorjaar de koers in Roeselare

27 Februari 2024

Zot van Koers? Roeselare, stad van KOERS heeft een gevarieerd lente-aanbod.

Op zondag 3 maart staat de GP Monseré op het programma: een voorjaarskoers met aankomst aan de kop van de Vaart in Roeselare. De renners passeren drie keer in het centrum.
www.gpmonsere.be

Op woensdag 27 maart, strijken heel wat wereldtoppers neer in Roeselare voor de start van Dwars door Vlaanderen
www.dwarsdoorvlaanderen.be 

Combineer de wielerhoogdagen met een bezoek aan KOERS. Museum van de Wielersport. Ontdek er de koershelden en -heldinnen van vroeger en nu en hun unieke verhalen en geef je ogen de kost in de zalen met  legendarische truien en trofeeën, tientallen historische koersfietsen en getuigenissen uit de buik van het peloton.  
www.koersmuseum.be

In maart en april worden de belangrijkste Roeselaarse winkelstraten versierd met foto’s uit de collectie van KOERS.  Ontdek de 17 unieke foto’s en hun verhaal op www.servicekoers.be  

Ga zelf op de trappers staan voor een van de uitgestippelde routes van www.visitroeselare.be/fietsen. Er is voor elk een uitdaging op maat.
   
Tussen 19 februari en 22 april slaan Focus & WTV elke maandag hun tenten op in het KOERSkaffee voor ‘Offside’.
https://focus-wtv.be/offside

Voor de wielerpodcast Wielerclub Wattage zakt Ruben Van Gucht op 27 maart af naar De Spil. Enkele dagen later valt de podcast te beluisteren of te herbekijken op alle kanalen van Sporza (VRT). 
www.sporza.be  

  • wielertoeristen in KOERS
Toon vergrote weergave in een popup (wielertoeristen in KOERS)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?