Bumba, Sarah en Mega Mindy komen naar Roeselare. Jij ook?

19 maart 2024

Op zaterdag 6 april beleef je een onvergetelijke dag met het hele gezin in Roeselare. Zing mee met Sarah van Ketnet en leef je uit op springkastelen. Geef een high five aan Mega Mindy en Piet Piraat of ga op de foto met Bumba. De kers op de taart? Bij aankoop in de deelnemende winkels maak je kans op een Plopsa-arrangement voor het hele gezin ter waarde van 819 euro.  

De hele namiddag staan je favoriete Studio 100-figuren te popelen om je te ontmoeten. Van 14 u. tot 15.30 u. is Bumba te gast op De Munt. Van 15 u. tot 16.30 u. staat Piet Piraat op de Vismarkt in de Wallenstraat. En van 16 u. tot 17.30 u. vind je Mega Mindy op de Grote Markt. 

Om 14.30 u. is er een spetterend optreden van Sarah en Bavo van Ketnet Junior op de Grote Markt. Nog tot 10 mei loopt bovendien Op Stap met Sarah: een interactieve wandeling voor de allerkleinsten doorheen het centrum.  

Op het Stationsplein leven de kinderen zich de hele namiddag naar hartenlust uit op de springkastelen.  

Wie winkelt in één van de deelnemende zaken maakt namelijk kans op een Plopsa-arrangement voor vier personen t.w.v. 819 euro.  De deelnemende winkels vind je op visitroeselare.be en herken je aan de affiche op het raam.  

Meer info op visitroeselare.be 

 

  • affiche met sarah, bumpa, kabouter plop en mega mindy
Toon vergrote weergave in een popup (affiche met sarah, bumpa, kabouter plop en mega mindy)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?