Het Stresstival is terug

17 september 2024

Even uit balans? Vind terug je cadans! Op 2, 3, 5 en 8 oktober kan je in Roeselare terecht voor het Stresstival. Vier dagen lang kunnen jong en oud deelnemen aan allerlei workshops, lezingen, voorstellingen, panelgesprekken en live-podcasts rond omgaan met moeilijke momenten. 

Het Stresstival is meer dan alleen een reeks activiteiten. Het is een broedplaats voor verbinding en begrip. Hier komen mensen samen om ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen sterker te worden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe inzichten, praktische handvatten, of simpelweg een luisterend oor, het Stresstival biedt een plek waar je jezelf kunt zijn en waar jouw welzijn centraal staat. 

Het festival biedt een platform aan zowel bekende als minder bekende gezichten om hun persoonlijke ervaringen te delen. Jongeren kunnen deelnemen aan een live podcast van 'Onbespreekbaar', waarin wordt verkend hoe je kracht kunt putten uit kwetsbaarheid. Reportagemaker Annick Ruyts leidt een avond waarin ze samen met televisiemaker Dominique Van Malder en coach Annemie Celis bespreekt hoe ze ruimte creëren voor anderen en zichzelf. Daarnaast worden nog diverse activiteiten aangeboden zoals (groot)ouder-kind yoga, levende bibliotheek, workshops en lezingen tot hoopgevende babbels met ervaren professionals. 

Op stresstival.be ontdek je alle activiteiten en kan je inschrijven. 

  • Stresstival
Toon vergrote weergave in een popup (Stresstival)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?