Interactieve Ketnet Junior-wandeling voor de allerkleinsten

6 Februari 2024

Stad Roeselare en VRT organiseren dit voorjaar een interactieve wandeling voor gezinnen in het centrum van Roeselare. Onderweg laat Ketnet Junior-gezicht Sarah je kinderen zingen, dansen en bewegen. Zo wordt een uitstapje naar de stad nog leuker.  

‘Op stap met Sarah van Ketnet Junior’ is de naam van de wandeling en het parcours loopt over een afstand van 1,5 kilometer doorheen het stadscentrum. Tijdens de interactieve wandeling schotelt het populaire gezicht van Ketnet Junior de kinderen allerlei leuke opdrachten voor die hen laten zingen, dansen en bewegen. De wandeling is buggy-vriendelijk, volledig gratis en kan je elke dag doen vanaf de krokusvakantie tot en met 10 mei. Net zoals de programma’s  van Sarah mikt de wandeling op kinderen tussen 3 en 7 jaar oud. 

In de paasvakantie kunnen de echte Sarah-fans hun idool ook live aan het werk zien: want op zaterdag 6 april organiseert Stad Roeselare samen met de vzw shopping & centrum een ‘kids day’ in het centrum van de stad. Dan komt Sarah gratis optreden samen met haar vaste gitarist Bavo. De rest van het kindvriendelijke programma wordt later aangekondigd.  

Meer info op visitroeselare.be of ketnetvoorouders.be 

  • Op stap met Sarah
Toon vergrote weergave in een popup (Op stap met Sarah)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?