Olympische praatavond met Belgische toppers van vroeger en nu

29 april 2024

Op woensdag 22 mei organiseert Sport #VANRSL in samenwerking met KOERS. Museum van de Wielersport een olympische praatavond in Trax. Verschillende Belgische toppers met een verleden en toekomst op de Spelen delen hun ervaringen met het publiek. Blikvanger in het rijke panel aan sprekers is Greg Van Avermaet, de gouden medaille van de wegrit op de Spelen in Rio de Janeiro. 

Naast een uitgesproken panel wielerhelden komen ook twee Roeselaarse olympiërs aan bod. Alexander Doom (wereldkampioen 400m indoor) zal zijn medailledroom en zijn laatste rechte lijn richting Parijs uit de doeken doen. Sven Decaesstecker heeft als zwemmer dan weer een schat aan ervaring uitgebouwd op de Paralympics van 2004, 2008, 2012 en 2016. 

Wil je deze unieke kans op meerdere olympiërs in één en dezelfde zaal niet laten schieten? Tickets zijn te verkrijgen voor 10 euro.  Meer info en Inschrijven kan via de website van KOERS. Bovenop het toegangsticket krijgen de aanwezigen na de praatavond ook een drankje aangeboden. 

  • Olympische trui van André Noyelle
Toon vergrote weergave in een popup (Olympische trui van André Noyelle )
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?