Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Nieuws: Verkeer en mobiliteit

Alle nieuws

Lossen goederen met torenkraan

De Daglandstraat wordt op woensdag 24 maart voor een dag afgesloten voor het lossen van goederen met een torenkraan in de tuin van nummer 49. De straat blijft toegankelijk voor het plaatselijk verkeer. 

Gieten PUR isolatie en chape

De Hooistraat zal op zaterdag 13 maart (vanaf 6 uur) voor enkele uren worden afgesloten. Enkel doorgaand verkeer moet de omleiding volgen.

Meer info

Gieten betonplaat

De Sint-Amandsstraat wordt op vrijdag 26 maart, ter hoogte van nr. 70, voor een dag afgesloten (6 - 18 uur). Het doorgaand verkeer volgt de omleiding.

Meer info

Gieten funderingen en keldervloer

De Oude Zilverbergstraat zal op vrijdag 5 maart worden afgesloten voor het gieten van funderingen met een betonpomp en op dinsdag 23 maart voor het gieten van een keldervloer met een betonpomp.

Nieuwe pompinstallatie

Op de kruising van de Platanenstraat met het Collievijverpad bevindt zich nu een klein pompputje dat wordt vervangen door een nieuwe kelder met een uitgebreide pompinstallatie. De werken starten in de week van 15 februari en duren tot eind maart.

Werken tegen wateroverlast

De werken starten in februari en zijn vermoedelijk klaar tegen april.

Herstel parkeerplaatsen en voetpaden

Begin februari gebeuren er enkele opfrissingswerken in de Manestraat. Deze staan allemaal in het teken van een betere toegankelijkheid en meer wandelcomfort.

Vernieuwen seininrichting Roeselare-Lichtervelde

Infrabel vernieuwt de installatie naar een moderne digitaal gestuurde seininrichting tussen de Koning Leopold III-laan (Roeselare) en het station van Lichtervelde. De graafwerken starten op 1 maart en zullen ongeveer 6 maanden duren. 

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?