Stem op jouw favoriete concept voor win je winkel

4 september 2024

Wie opent binnenkort zijn of haar droomzaak in de Ooststraat? Daar kan jij mee over beslissen. Breng van 3 tot 15 september jouw stem uit en bepaal mee wie ‘Win je winkel’ wint! Maar liefst 23 ondernemers in spe waagden hun kans en zonden een uniek en innovatief concept in voor ‘Win je winkel’. De jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van Stad Roeselare, vzw Shopping & Centrum Roeselare, Unizo en Roularta, selecteerde de vijf meest veelbelovende concepten. Nu is het aan het publiek. Stem gratis en eenvoudig voor jouw favoriet. De winnaar wordt bekend op 5 oktober en krijgt, naast een jaar lang gratis huur, ook een inrichtingsbudget, een mediabudget en een begeleidingstraject voor starters.

  • Amorivo - Ann-Gaëlle Dejonghe 
    Amorivo is een winkel voor wie houdt van dieren en groen. Ze biedt dierenbenodigdheden, (exotische) planten en tuinadvies en stijlvolle decoraties.
  • Atelier Gentil– Chloë Beekman 
    In Atelier Gentil vind je unieke en gepersonaliseerde tekeningen en geschenkartikelen. Of je nu een planner, notitieboek of een speciaal cadeau zoekt, Chloë zet je idee om in een tastbaar en uniek kunstwerk. 
  • Atelier Clash – Eva Schacht 
    Bij Atelier Clash ontdek je de kracht van edelstenen, handgemaakte juwelen, natuurlijke producten en interieuritems. 
  • WeerWerkWinkel– Tine Vandenberghe 
    WeerWerkWinkel is een circulair naaiatelier. Oude kledij of spandoeken worden omgevormd tot unieke, duurzame producten zoals fietstassen, pennenzakken en kussens, helemaal op maat.
  • Atelier Scralan – Birgen De Beir 
    Atelier Scralan creëert unieke, robuuste keramiek met een ziel. Hun handgemaakte stukken, van grote installaties tot kleine objecten, zijn tijdloos en duurzaam. 
  • Win je winkel
Toon vergrote weergave in een popup (Win je winkel)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?