Wordt het gloednieuwe stadhuis jouw plek om te ondernemen?

19 augustus 2024

Ben je een enthousiaste ondernemer met een uniek retailconcept of een creatief daghoreca-idee? Dan hebben we goed nieuws! In het gloednieuwe stadhuis van Roeselare zijn twee prachtige ruimtes beschikbaar die perfect zijn voor jouw bedrijf.  

Deze multifunctionele ruimtes, met de ingang aan de Zuidstraat, maken deel uit van het meest duurzame stadhuis van Vlaanderen. Gelegen in het hart van Roeselare, aan de Grote Markt, zijn deze panden een ideale plek voor iedereen die graag een centrale rol wil spelen in het bruisende stadsleven. Het stadhuis is een ontmoetingsplek voor vele Roeselarenaars, het bestuur en de 300 stadsmedewerkers die er huizen.  

Een bijzondere extra: de te vermarkten ruimtes palen aan de nieuwe binnentuin. Waar vroeger verouderde panden stonden, is er nu ruimte voor een mooie binnentuin die altijd toegankelijk is voor de Roeselarenaars via de Botermarkt en de Zuidstraat. Bovendien wordt er binnenkort ook buiten getrouwd in deze tuin.  

Kortom, het moderne ontwerp van de ruimtes en de strategische ligging van het stadhuis trekken dagelijks veel bezoekers en bewoners aan, wat een geweldige kans biedt voor je onderneming. Interessante handelszaken en ondernemingen ín het stadhuis helpen om de dynamiek en aantrekkingskracht van Roeselare nog verder te versterken. 

Stad Roeselare is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste ondernemers om deze multifunctionele ruimtes in te vullen. Ben je geïnteresseerd om jouw zaak te vestigen op een van deze locaties? Neem vandaag nog contact op met de dienst Patrimonium van Stad Roeselare via patrimonium [at] roeselare.be of het gratis nummer 1788.  

Raadpleeg het bestek.

Wil je meer weten?

 

  • Zicht op panden in de Zuidstraat
Toon vergrote weergave in een popup (Zicht op panden in de Zuidstraat)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?