Kunstmarkt Paris- Montmartre

Wat? 

Elk eerste weekend van september verandert de Grote Markt van Roeselare in een stukje Parijs. Tientallen kunstenaars uit diverse regio’s zie je er aan het werk tijdens de kunstmarkt Paris MontmARTre. Passende animatie brengt de bezoeker helemaal in de Parijse sfeer.

Paris MontmARTre is een realisatie van de organisatie Kunst Kijken/Paris MontmARTre, ondersteund door Stad Roeselare. 

De 28ste editie vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022, telkens van 10 u. tot 18 u.

Neem voor de laatste info over de kunstmarkt ook een kijkje op de Facebook van Roeselare Paris MontmARTre.

Voorwaarden: 

De kunstenaars worden op zaterdag én zondag om 9 u. op de Grote Markt verwacht. Daar wordt een plaats aangewezen. We verwachten dat je actief aan het werk bent en dat je je verkleedt als (Parijse) kunstenaar.

Zich inschrijven, betekent dat de kunstenaar de volledige twee dagen aanwezig zal zijn.

De organisatie heeft het recht bepaalde goederen of zelfs stand te verwijderen, indien niet voldaan wordt aan de doelstelling van het evenement Paris MontmARTre, namelijk het promoten van zelfgemaakte kunstwerken.

Prijs? 

De deelname als kunstenaar is gratis. Er wordt enkel een waarborg gevraagd van € 30 voor het gebruik van schragentafels. Na een deelname van twee dagen en het terugbrengen van de schragentafels wordt deze € 30 op zondagavond contant terugbetaald. Bij afwezigheid op één of op beide dagen, wordt deze waarborg niet terugbetaald.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?