Hoe begin ik eraan?

Wat? 

Het stadsbestuur helpt je graag verder met de organisatie van jouw evenementen (fuif, straatfeest, wielerwedstrijd,...). Via de online aanvraag van een evenement kan de stad een juiste inschatting maken van wat je nodig hebt op het vlak van veiligheid, mobiliteit en ondersteuning. Vul naast de verplichte velden ook de informatie in waarover je momenteel al beschikt. De stadsdiensten nemen dan, indien nodig, binnen enkele dagen contact met je op.

Via het digitaal evenementenloket wordt alle mogelijke ondersteuning aangeboden  en kun je  onder andere uitleenmateriaal, ondersteuning bij promotie of verkeersmaatregelen aanvragen. Wij zorgen dan voor een centrale behandeling en een gecoördineerd antwoord. Een handleiding van het digitaal evenementenloket kan je hier terugvinden

Vandaag de dag is organiseren een vak apart geworden. Het vraagt veel voorbereiding en kennis van allerhande regelgeving en voorzieningen. De stad heeft daarom een algemene leidraad opgesteld voor de organisatie van een evenement. 

Verwante producten: 
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?