Velodroom #VANRSL

Ga je voor het eerst alleen met de fiets naar school en wil je de beste fietsroute kennen? Of misschien ben je nieuw in onze Stad en wil je erop uit trekken?

Op deze kaart vind je een greep uit de vele fietsveilige wegen #VANRSL. Dat zijn fietsroutes die we aanraden op weg naar school, je sportclub, je werk, … Bij heraanleg of andere inrichting van straten, voorzien we afgescheiden fietspaden waar het kan, of kiezen we voor fietsstraten of comfortabele wegen.

Nieuws

(26 sep 2023)

Op vrijdag 6 oktober gaat voor de stadsmedewerkers Dag van het Team door.

(8 sep 2023)

Van 16 tot 22 september is er de Week van de  Mobilileit. Een handige periode om zelf ook na te denken over je verplaatsingen.

(29 aug 2023)

Bij het begin van het nieuwe schooljaar wordt een ruim stadsgedeelte van Roeselare zone 30.

In beeld

  • Toon vergrote weergave in een popup (Startschot Velodroom #VANRSL op Autovrije Zondag)Toon vergrote weergave in een popup (SBS De Octopus - Aanpassing aan de schoolingang Leeuwerikstraat)Toon vergrote weergave in een popup (SBS De Octopus - Herinrichting parking Merelstraat)Toon vergrote weergave in een popup (SBS De Octopus - Herinrichting parking Merelstraat)Toon vergrote weergave in een popup (SBS De Octopus - Oversteekplaatsen worden duidelijker)Toon vergrote weergave in een popup (SBS De Octopus - Zichtbaar afbakenen schoolzone)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsstraat - Kattenstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsstraat - Kattenstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsbrug AZ Delta)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsveilige oversteek Diksmuidsesteenweg)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsstraat Vijfwegenstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsstraat Vijfwegenstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Fietsstraat Vijfwegenstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Nieuwe fietsdoorsteek Bobijnstraat)Toon vergrote weergave in een popup (Nieuwe fietsdoorsteek Bobijnstraat)
    Realisaties Velodroom #VANRSL
    28 september
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?