Infomarkt locaties bedrijventerreinen

26 april 2022

Op zoek naar nieuwe locaties bedrijventerreinen

De provincie West-Vlaanderen maakt in samenwerking met de gemeenten van de economische subregio Roeselare (Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lendelede, Moorslede, Roeselare en Staden) een PRUP of Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan op om nieuwe locaties voor bedrijventerreinen in deze subregio te vinden.

In de startnota, de eerste stap in het planproces, zijn er verschillende potentiële locaties aangeduid waar bedrijvigheid een plek kan krijgen. Dit wordt nu voorgelegd tijdens een periode van publieke raadpleging die loopt van maandag 2 mei tot en met vrijdag 1 juli. Iedereen kan ideeën meegeven over de locaties of andere opmerkingen indienen.

De provincie organiseert infomomenten in Roeselare, Staden, Izegem, Ardooie en Ledegem waar iedereen welkom is om de plannen in te kijken, vragen te stellen of een inspraakreactie in te dienen.

Infomarkt Roeselare

Op dinsdag 10 mei 2022 is iedereen welkom doorlopend tussen 16 u. en 20 u. in de Sint-Amandskerk (de Coninckplein, Roeselare).

Alle informatie over het PRUP en praktische info voor de infomomenten is te vinden op de website www.west-vlaanderen.be/bedrijvenzonesRoeselare

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?