Openbaar Onderzoek Inventaris bouwkundig erfgoed provincie W-Vl.

27 maart 2023

Openbaar onderzoek: 01/04/2023 - 30/05/2023

Vaststelling van de inventaris bouwkundig erfgoed van de provincie West-Vlaanderen

Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de vast te stellen inventaris van het bouwkundig erfgoed van de provincie West-Vlaanderen. Het vaststellingsdossier, met een volledig overzicht van het bouwkundig erfgoed dat voorligt tijdens het openbaar onderzoek, kan je enkel raadpleegbaar op deze webpagina:

https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/vaststelling-west-vlaanderen.

Beschik je zelf niet over internet, dan kan je het dossier raadplegen op een computer in het kantoor in het Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I-laan 1.2, Brugge (Sint-Michiels). Maak eerst een afspraak op 050-24 81 50 of via west-vlaanderen [at] onroerenderfgoed.be.

Opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden bezorg je van 1 april tot en met 30 mei 2023 aan het agentschap Onroerend Erfgoed.

Dat kan op 3 manieren

  • Bij voorkeur via het digitale formulier op de webpagina van het openbaar onderzoek: https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/vaststelling-west-vlaanderen.
  • Met een brief aan het agentschap Onroerend Erfgoed, t.a.v. Team Onderzoek Bouwkundig Erfgoed, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. De poststempel geldt als indiendatum.
  • Afgifte op het kantoor van het agentschap Onroerend Erfgoed in Brugge: Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I-laan 1.2, Brugge (Sint-Michiels)  

 

Infomoment in TRAX

Op vraag van de Stad Roeselare was er woensdag 19 april een infomoment.

De presentatie kan je hier nalezen.   Handig voor wie er niet bij kon zijn.

Voor meer info kan je mailen naar de intergemeentelijke dienst IOED RADAR via bie [at] midwest.be. Je vindt ook heel wat informatie in deze folder.

  • Roeselare stadhuis
Toon vergrote weergave in een popup (Roeselare stadhuis)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?