Nieuws: Vrije Tijd

Nieuws: Vrije Tijd

Alle nieuws

  • fiets Bjorg Lambrecht

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Bjorg Lambrecht overleed aan de gevolgen van een valpartij tijdens de derde etappe van de Ronde van Polen. Lambrecht stond bekend als een groot talent dat goed uit de voeten kon in het klim- en rondewerk.

  • Op stap met Sarah

Stad Roeselare en VRT organiseren dit voorjaar een interactieve wandeling voor gezinnen in het centrum van Roeselare. Onderweg laat Ketnet Junior-gezicht Sarah je kinderen zingen, dansen en bewegen. Zo wordt een uitstapje naar de stad nog leuker.  

  • zanger achter keyboard en publiek in een huiskamer

Van vrijdag 1 t.e.m. zondag 3 maart gaan maar liefst 38 huiskamerconcerten in uiteenlopende muziekgenres door bij gastvrije Roeselarenaars. 

Tijdens de Week van de poëzie, het grootste poëziefeest van de Lage Landen, is ook Roeselare van de partij met een verbindende portie woorden. Voor de achtste keer ging de Stad op zoek naar een nieuwe, getalenteerde Junior Stadsdichter. Het thema voor deze editie was ‘SAMEN FEEST VIEREN’.

  • persoon met smarthphone in de hand

Stad Roeselare lanceert de Roeselare-app. Alle evenementen in één overzicht, de afvalkalender op zak of een melding in één-twee-drie maken: op elk moment heb je alles wat je nodig hebt in Roeselare direct bij de hand. Gratis en makkelijk in gebruik.

  • Campagnebeeld Radio Villa Roslar

Daar is-ie weer: de Week van de Belgische Muziek. Van maandag 22 tot en met zondag 28 januari richten verschillende spelers uit de muzieksector, VRT en diverse media de spotlights op muziek van eigen bodem. Ook in Roeselare!

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?