Nieuws: Vrije Tijd

Nieuws: Vrije Tijd

Alle nieuws

Genieten jouw culturele prestaties, deze van jouw vereniging of organisatie erkenning buiten de stadsgrenzen? Behaalde je nationale of internationale prijzen, of krijg je opdrachten in binnen- en buitenland door erkende kunstinstellingen of culturele organisaties?

  • Mathieu Bonne loopt op zanderige weg

Op woensdag 26 april om 19.30 u. organiseert Sport #VANRSL een sessie met Matthieu Bonne in KOERS. Museum van de Wielersport.

Matthieu is een avonturier die zijn fysieke grenzen verlegt door middel van extreme sporten die te maken hebben met fietsen, lopen en zwemmen.

Op 21 maart opent Het Kunstuur in de Sint-Amandskerk. In Mechelen en Hasselt lokte de unieke kunstexpo duizenden bezoekers, en ook in Roeselare is de voorverkoop nu al een succes.

Met de oproep “Zet een versierde stoel buiten en maak er op 26 mei 2023 een feestelijk en gezellig moment van samen met je buren!” lanceert Stad Roeselare op 7 maart de campagne Dag van de buren.

  • kinderen doen groepsactiviteit op groenzone in Pastoorsbos

Stad Roeselare gaat het Pastoorsbos in Beveren vernieuwen. Voor deze renovatie heeft ze 84.000 euro subsidies ontvangen via Vlaamse Overheid.  

  • sportmateriaal voor voetbal, tennis, badminton, golf, ...

Stad Roeselare behaalde in 2022 een award Sporters beleven meer binnen de categorie Sportieve school.  Stad Roeselare zet in op initiatieven die de inwoners aan het bewegen zetten.  Belangrijk daarbij is een gericht aanbod naar scholen toe en daarvoor werkt de stad samen met Buurtsport.  De...

  • trax-festival

In de aanloop naar een volwaardig muziekcentrum TRAX wordt voorzien in de verderzetting van de Maatwerkconcerten samen met De Spil.

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?