Nieuws: Stad en bestuur

Nieuws: Stad en bestuur

Alle nieuws

  • Luchtfoto centrum Roeselare

Roeselare wil haar inwoners de best mogelijke dienstverlening aanbieden. Dat kan maar door goed te luisteren naar wat de burgers verwachten.

Enkele maanden geleden startte de stad Roeselare onderhandelingen met Batopin, de financiële instelling die verantwoordelijk is voor het plaatsen en beheren van de bankinstellingen KBC, ING, BNP Parisbas Fortis  en Belfius.  Burgemeester Kris Declercq is tevreden nu Batopin ingaat op de vraag...

  • Kaartje warmtenet

Stad Roeselare en Mirom trekken samen de kaart van duurzame energie. Het stadhuis en het Klein Seminarie worden straks aangesloten op het warmtenet. De werken om de warmtebuizen tot in die gebouwen te brengen starten midden maart en duren tot deze zomer. In september voorziet Mirom in de St.

Met 12.059 meldingen in 2022 is 1788, hét nummer voor de Roeselaarse dienstverlening, intussen een begrip. Nu gaat de Stad nog een stap verder: op Roeselare.be volg je voortaan de status van je meldingen op. Zo garandeert Roeselare een nog sterkere dienstverlening. 
 

We willen je waarschuwen voor frauduleuze berichten die verstuurd worden in naam van DOMA Incasso. Zogezegd schrijven ze bedrijven aan in naam van de gemeente, met de vraag om een betaling uit te voeren. 

x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?