Topchef Boury wordt peter van Hartelijke Plekken

28 Februari 2023

Het netwerk ‘Hartelijke Plekken Roeselare’ helpt mensen die het niet breed hebben. Bij verschillende handelaars in onze stad kunnen ze gratis terecht voor kleine, uitgestelde diensten. Niemand minder dan sterrenchef Boury wordt peter van het project. 

Sleepout

Uit solidariteit met mensen zonder een permanente woning of thuis wordt in de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 maart een sleepout georganiseerd op het Muntplein. Door zelf een nachtje onder de blote hemel te slapen, wordt aandacht gevraagd voor mensen die de keuze niet hebben tussen een bed en de straat. 

Op het programma, dat start om 19 uur, staan Radio Enchanté en diverse randanimatie. Onder begeleiding van Jazzavan is er radio, warme getuigenissen, akoestisch optredens, …  Iedereen die wil, kan een hartelijke plaat aanvragen. Om 22 uur eindigt het avondprogramma en wordt de nachtrust van de omgeving gerespecteerd. Na een nacht onder de sterren wordt zaterdag afgesloten met een ontbijt.

Tim Boury, van het 3 sterrenrestaurant Boury zet zijn schouders mee onder het project. Hij neemt het peterschap van Hartelijke Plekken Roeselare op zich. De soep die geserveerd wordt op de sleepout zal uit zijn keuken komen.  

Wil je meedoen met de sleepout? Schrijf je dan in voor 20 maart. Kijk op enchantevzw.be of stuur een e-mail naar hartelijkeplekkenroeselare [at] enchantevzw.be  

Kan je er niet bijzijn, maar wil je het netwerk Hartelijke Plekken Roeselare steunen? Schrijf dan over via het rekeningnummer BE56 8939 4407 4288 met als mededeling ‘Sleepout Roeselare’. Het geld gaat naar de Roeselaarse handelaars die zo extra uitgestelde diensten kunnen aanbieden aan wie er nood aan heeft. 

  • lachende vrouw proost met een glas water
Toon vergrote weergave in een popup (lachende vrouw proost met een glas water)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?